Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

LASAGNE S MLETÝM MASEM

0.0
LASAGNE S MLETÝM MASEM

Potřebné ingredience

PŮL BALÍKU LASAGNE PLÁTKY 2 SKLANICE BOLONES OMAČKA 1 SMATANA VE ŽLUTÉM KELÍMKU 500 DKG MLETÉHO MIX MASA 200 G NASTRUHANÉHO SÝRU (OLIVOVÝ OLEJ,SŮL,PEPŘ)

Postup přípravy

MASO OSOLÍME,OPEPŘÍME - DLE CHUTI

1. PEKÁČEK VYMAŽEME OLEJEM
2. NA SPODEK POLKADEME PLÁTKY LASAGNE (JÁ JE NEVAŘILA)
3. NA LASAGNE POKLADEME MLETÉ OCHUCENÉ MASO VE VELMI TENOUČKÉ VRSTVĚ
4. DALŠÍ VRSTVU TVOŘÍ OMÁČKA ZE SKLENICE
5. PŘIKRYJEME DALŠÍMI LASAGNEMA
6. VRSTVA S MASEM A OMÁČKOU SE OPAKUJE- LASAGNE NAHORU DLE VELIKOSTI PEKÁČKU (MIN.2X)
7.POSLEDNÍ VRSTVU ZALEJEME SMETANOU A POMAŽEME ZBYLOU OMÁČKOU
8. POSYPEME SÝREM - NEŠETŘETE

DO PŘEDEHŘÁTÉ TROUBY
PEČEME 40-45 MINUT PŘI TEPLOTĚ 180

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie