Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Páj za studena

0.0
Páj za studena

Potřebné ingredience

jablka,hřebíček,citronová šťáva,2x vanilkový pudink,balíček piškotů

Postup přípravy

Jablka zbavíte jádřinců a ve vodě s hřebíčkem a kolečky citronu necháte krátce povařit – oslazením vznikne čerstvý kompot, který se rozdává přímo na misky. Vy ale do vzniklého „jablečného vývaru“ ještě klasickým způsobem zavaříte vanilkový pudink. Tedy bez mléka, předem rozkvedlaný v hrnečku s vlažnou jablkovou šťávou a podle kvantity třeba dva. Vznikne vlastně jablečné želé s kousky ovoce, kam můžete přimíchat třeba i bobulky rybízu. Do dortové nebo pizza formy pokladete piškoty, zalijete vzniklým želé a necháte vychladit. Můžete zdobit šlehačkou, ale občerství samo o sobě.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Michaela_ 26. 10. 2011, 16:30
tak mi tomu rikame nepeceny jablecny s pudinkem..delala jsem 1x,nebo 2x a moc se rodina netvarila...ale nase babi to ma rada (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie