Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 62 návštěvníků)

***BEBE řezy***

0.0
***BEBE řezy***

Potřebné ingredience

2 vanilkové pudinky,0,5 l mléka+moučkový cukr asi 6 lžic,1 máslo,jedny světlé Bebe,jedny tmavé Bebe,kakao Granko nebo nebo kokos.

Postup přípravy

Dva sáčky vanilkových pudinků vysypeme do hrnku,zalijeme trochou mléka odlitého z půl litru mléka,přidáme cukr a rozkvedláme.Zbytek mléka přivedeme k varu,pak vlijeme směs z pudinků a mícháme do úplného zhoustnutí asi minutu...,pudink musí být úplně hustý.
Za občasného míchání necháme pudink úplně vychladit / NUTNE/,pak přendáme do mísy,změklé máslo začneme pomalu vyšlehávat po částech do pudinku šlehačem až vznikne hladký lesklý a pevný máslový krém.
Vezmeme první sušenku,natřeme krémem,pak sušenku opačné barvy,přitiskneme k druhé,barvy střídáme,až to jde postavíme na tác a lepíme střídavě k sobě.Takhle slepíme všechny sušenky a zbyde nám ještě dost krému na to,abychom pomazali řezy shora a i po bocích,kde dle chuti posypeme kakaem,či kokosem.
Dáme stuhnout do lednice.
Po stuhnutí můžeme krájet-krájí se šikmo,aby vznikla krásná mozaika.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

barbinka3 31. 10. 2011, 19:51
(Y)jj to znám dělávám docela často,akorát to promazávam jen zakysanou smetanou promíchanou s cukrem (Y)výborné (Y)A myslím že to bylo nedávno v televizi ,nemáte to z prostřeno.Stéjný krém i zdobení :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie