Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

AJVAR-PAPRIKOVÁ PASTA

0.0
AJVAR-PAPRIKOVÁ  PASTA

Potřebné ingredience

3KG PAPRIK-NEJLÉPE KAPIE
1KG CIBULE
3 STROUŽKY ČESNEKU
2DCL OLEJE
2DCL OCTA
2DKG CUKRU
1 CELÉ DEKO

Postup přípravy

Rozemelu ne mas,strojku,asi půl hod,vařit,čím déle tím hustší.Teplé dát do sklenic,nesterilovat,zavíčkovat.Ztohoto množ,je asi 12 slkenic.Hodí se jako pomazánka,pod maso nebo k masu,v Chorvatsku dávali k čevapčiči nebo gril ,masúm,Já používám dost k zabíječce k vařenému masu místo hořčice.

z mé sklizně

vše odjadýrkuji a umyji

vařím alespon půl hod.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kristttye 10. 3. 2012, 19:06
Ajvar miluji opravdu výborný recept taky ho takle dělám :-) 8-|

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie