(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
AJVAR-PAPRIKOVÁ PASTA
Potřebné ingredience
3KG PAPRIK-NEJLÉPE KAPIE
1KG CIBULE
3 STROUŽKY ČESNEKU
2DCL OLEJE
2DCL OCTA
2DKG CUKRU
1 CELÉ DEKO
Postup přípravy
Rozemelu ne mas,strojku,asi půl hod,vařit,čím déle tím hustší.Teplé dát do sklenic,nesterilovat,zavíčkovat.Ztohoto množ,je asi 12 slkenic.Hodí se jako pomazánka,pod maso nebo k masu,v Chorvatsku dávali k čevapčiči nebo gril ,masúm,Já používám dost k zabíječce k vařenému masu místo hořčice.
z mé sklizně
vše odjadýrkuji a umyji
vařím alespon půl hod.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kristttye
(upraveno)
10. 3. 2012, 19:06
Ajvar miluji opravdu výborný recept taky ho takle dělám