Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Karamel

0.0
Karamel

Potřebné ingredience

250 g cukru krupice, 250 ml smetany ke šlehání

Postup přípravy

250 g cukru krupice utavíme na karamel a postupně opatrně přidáme ( a zároveň mícháme ) 250 g ohřáté smetany ke šlehání, pozor při míchání se tvoří velké množství horké páry, tak ať vás to neopaří. Doporučuji vychladit a zůstává stále tekutý. Je vhodný i do šlehačky ( karamelová šlehačka ) nebo na přelévání ovoce, či nanukových dortů

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

vevercak78 14. 12. 2011, 14:58
(Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie