(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Zapékané fazole
Potřebné ingredience
500 g bílých fazolí, 20-30 dkg uzeniny (junior apod.), sladký kečup, 1/2 šlehačky, sůl, pepř
Postup přípravy
Fazole necháme přes noc nabobtnat, ráno slijeme a uvaříme v mírně okyselené vodě doměkka. Scedíme a smícháme s nadrobno nakrájenou uzeninou.
Větší zapékací mísi lehce vymažeme olejem, vsypeme do ní fazole smíchané s uzeninou, zakapeme sladkým kečupem a vlijeme cca 1/2 šlehačky. Osolíme a opepříme. Řádně promícháme. Poté zapečeme v předehřáté troubě.
Je to výborné teplé i později studené (jako takový fazolový salát). Dobrou chuť !
Větší zapékací mísi lehce vymažeme olejem, vsypeme do ní fazole smíchané s uzeninou, zakapeme sladkým kečupem a vlijeme cca 1/2 šlehačky. Osolíme a opepříme. Řádně promícháme. Poté zapečeme v předehřáté troubě.
Je to výborné teplé i později studené (jako takový fazolový salát). Dobrou chuť !
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
B.Tumka
(upraveno)
21. 7. 2007, 21:30
Luci zní to dobře Co k tomu papkáte?
luciasanta
(upraveno)
22. 7. 2007, 0:16
@B.Tumka
Nic! Je to myslím syté dost a žádnou další přílohu si to nežádá Zkuste ... a uvidíte sama Lucka