Zobrazit přihlášovací formulář

Luštěniny

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Bulharské fazole

0.0
Bulharské fazole

Potřebné ingredience

velké fazole...bílé,tmavé...to je celkem fuk,Vegeta,petrželka,1 cibule,ostrý kečup,čubrica,pepř.

Postup přípravy

Proprané fazole nechám namočit přes noc,druhý den propláchnu a dám vařit.Množství fazolí je na vás,většinou dělám asi tak půlku sáčku.Přidám jednu nakrájenou cibulku,asi 3 lžíce pálivého kečupu,Vegetu,čubricu,malinko opepřím.To je vlastně všechno,fazole vaříme do měkka,na konci necháme téměř vyvařit vodu,tak aby zůstalo vody jen trošku a z té je takový sosík...:-)Pak přidám nadrobno nakrájenou petrželku.Je to dobré teplé i studené,s čerstvým chlebem:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie