Zobrazit přihlášovací formulář

Luštěniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Zapékané fazole

0.0
Zapékané fazole

Potřebné ingredience

500 g bílých fazolí, 20-30 dkg uzeniny (junior apod.), sladký kečup, 1/2 šlehačky, sůl, pepř

Postup přípravy

Fazole necháme přes noc nabobtnat, ráno slijeme a uvaříme v mírně okyselené vodě doměkka. Scedíme a smícháme s nadrobno nakrájenou uzeninou.
Větší zapékací mísi lehce vymažeme olejem, vsypeme do ní fazole smíchané s uzeninou, zakapeme sladkým kečupem a vlijeme cca 1/2 šlehačky. Osolíme a opepříme. Řádně promícháme. Poté zapečeme v předehřáté troubě.
Je to výborné teplé i později studené (jako takový fazolový salát). Dobrou chuť !

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

B.Tumka 21. 7. 2007, 21:30
Luci zní to dobře :-P Co k tomu papkáte? *-)
luciasanta 22. 7. 2007, 0:16
@B.Tumka Nic! Je to myslím syté dost a žádnou další přílohu si to nežádá :-$ Zkuste ... a uvidíte sama ;-) Lucka

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie