(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
lehký banánovník

Potřebné ingredience
Tmavé těsto upečené v korpusu ( např. obyčejné třené, na vídeňský dort apod. - až budu péci svůj, přidám poměry - dělám od oka), tvaroh, máslo , pudink, mléko, banány , cukr
Postup přípravy
Upečený tmavý korpus rozkrojím na dva pláty, na jeden pokladu na kolečka nakrájené banány, smíchám tvaroh - 250 g, 100 g rozpuštěného másla a jeden vanilkový nebo banánový pudink uvařený dle návodu, přidám cukr (i vanilkový) - do těsta je možno vmíchat i zakysanou smetanu, nedávat pudink nebo méně - různě kombinovat :-) - vytvořeným krémem potřu nakrájené banány a přiklopím druhou částí korpusu, je dobré vychladit, aby se hezky uležel, možno polít čokoládou ...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé