Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

CITRONOVÉ CUKROVÍ

0.0
CITRONOVÉ CUKROVÍ

Potřebné ingredience

400G POLOHRUBÉ MOUKY,250G MÁSLA/NÉ ZTUŽENÉHO TUKU/,PŮL SÁČKU PRÁŠKU DO PEČIVA,250G CUKRU,2 VANILÍNOVÉ CUKRY,LŽIČKA CITRONOVÉ KŮRYÚDÁVÁM KUPOVANOU/,5 POLÉVKOVÝCH LŽIC CITRONOVÉ ŠŤÁVY / DÁVÁM CITRONKU/.CUKRU NA OBALENÍ.MANDLE/UVAŘENÉ,OLOUPANÉ/,VLAŠÁKY,ČOKOLÁDA NA VAŘENÍ ORION

Postup přípravy

ZE VŠECH PŘÍSAD UTVOŘÍME TĚSTO,DÁME DO LEDNICE TAK NA HODINKU.PO VYNDÁNÍ Z LEDNICE SI ROVNOU BEREME Z MISKY TĚSTO A TVOŘÍME KULIČKY,PRSTEM VYTVOŘÍME DŮLEK A DÁME OŘECH NEBO ČOKOLÁDU A DÁVÁME NA PLECH.PEČEME 180STUPŇŮ DOZLATOVA.JÁ DÁM JEDEN PLECH DO TROUBY A NEŽ VYTVOŘÍM DALŠÍ TAK TEN PRVNÍ VYNDÁM.TO POZNÁTE.TEPLÉ OBALUJEME V CUKRU,DO CUKRU MŮŽETE DÁT TAKY TROCHU CITRONOVÉ KŮRY.

TĚSTO

PRVNÍ PLECH

PO UPEČENÍ

KOUSKY ČOKOLÁDY

DALŠÍ PŘED UPEČENÍM

PO UPEČENÍ

ČOKOLÁDOVÁ NÁPLŇ

ČOKOLÁDOVÁ PO UPEČENÍ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

katuska1981 1. 12. 2012, 23:07
Nevim proc, ale z krasne vytvarovanych kulicek s oriskem uprostred se mi stala placka :-@ :-@ pockam az ty placicky vychadnou kdyz tak je dam do papirovych kosicku a budu pect v nich *-) *-) *-) a to jsem postupovala presne podle receptu. nema se to treba pect na mene stupnu???? :-) :-) :-) :-) je to skoda protoze chut je vynikajici (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Bau jahu 23. 12. 2013, 11:49
@katuska1981 Přesně to stejné se stalo mě :´( tak jsem se na to těšila a teď tu bečím :-| beztak se to mělo péct pomaličku.
serjoža 2. 12. 2012, 19:07
@katuska1981 ale ona je to po upečení opravdu spíše placička,i na fotu je to vidět,málokteré zůstané stejné jako před vložením do trouby.u nás se sní ať vypadají jakkoliv (stromecek)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie