Zobrazit přihlášovací formulář

Sladká jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 31 návštěvníků)

Francouzské palačinky crepes

0.0
Francouzské palačinky crepes

Potřebné ingredience

250g hladké mouky
250ml mléka
250ml perlivé vody
3 vejce

Postup přípravy

Všechny přísady smícháme a pak pečeme super slabé palačinky.
jsou slabé jako papír a výborně chutnají.
Já k nim dělám pomerančovou omáčku:pomerančová šťava, cukr a solamyl-zahřát aby to zhoustlo.
Fakt super, zkuste to

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

radostznakupu (upraveno) 27. 5. 2011, 13:23
Katko, prosím, pomerančovou šťávou myslíte čerstvou z pomerančů, nebo 100% džus například? (F) (F) Děkuji
NIRI 26. 5. 2011, 18:57
Výborné taky jsem dělala na sucho.Nejsou mastné ,tenoučké prostě skvělé!!!!!!!!! (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
acatko 24. 5. 2011, 11:58
Dělala jsem právě na sucho s Mattoni (jidlo) (jidlo) a vynikající (Y) (Y) (Y) , tenounké jako nikdy před tím (Y) (Y) (Y) (Y) a nepřilepily se ani náznakem (Y) (Y) (Y) (Y) Super (F)
Janci 11. 2. 2009, 14:50
Dobrý den Katko, dáváte pod ně nějaký tuk nebo se dají péct nasucho?
zuzaa 30. 9. 2008, 13:43
Káťo, díky za recept, dneska jsem zkusila vaše palačinky a jsou super, výborné, nadýchané (Y) (Y) (Y)
Alica 9. 6. 2008, 21:33
(Y) (Y)Tedy Katko, tyto palačinky jsem díky vám dělala, už dvakrát a jsou naprosto dokonalé.Děkuji za super recept.Alča (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
kateřinka 13. 6. 2008, 18:08
@Alica Děkuji za pochvalu, taky je mám moc ráda ;-)
Hanka V. 17. 1. 2008, 21:04
Tyhle děláme taky a jsou úúúžasné (clamp) (clamp) (clamp) Když nemám perlivou vodu, dávám ochucenou minerálku, nebo obyčejnou žlutou sodovku (Y) Důležité jsou ty bublinky a Katka má pravdu palačinky jsou úúžasně dobré. Křehoučké a výborné křupavé okraje ;-) hned bych si dala [A]
kateřinka 18. 1. 2008, 10:24
@Hanka V. ano je to pravda ty bublinky jsou důležité. (child2)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie