Zobrazit přihlášovací formulář

Bezlepková dieta

Přidat recept
(recept si oblíbilo 87 návštěvníků)

Pudinková buchta

0.0
Pudinková buchta

Potřebné ingredience

1 sklenička od hořčice oleje
1 -"- plná cukru
4 celá vejce
4 stejné pudinky
1 prášek do pečiva

Postup přípravy

Vše dobře zamícháme a nalejeme do vymazané a strouhankou vysypané formy. Můžeme péct na plechu nebo v bábovkové formě. Dáme do vyhřáté trouby péct.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

michelka69 11. 6. 2016, 10:47
Kde jsem udělala chybu? Dala jsem do bábovkové formy, krásně v troubě naběhla a pak splaskla :-S těsto zůstalo na stěnách a střed se propadl. Po vyklopení je to 8o| a to nikdo nechce (zip) chuťově dobrá ale jinak :-| čím to je? Chtěla jsem růžovou babovku a budu mít mrkvovou ,-)
beruk4a 11. 6. 2016, 11:00
@michelka69 Jéé to su ráda,že nejsem sama,uplně stejně se mi to taky dnes povedlo,akorát na plechu,taky nevím co jsem udělala špatně ,-)
danca60 11. 6. 2016, 13:34
@beruk4a Děkujuuuu (L) hned je mi lépe, když vím, že je nás víc (objimam) (Y)
P.A.V.L.A 9. 6. 2016, 21:24
(Y) (Y) (Y)
ZlatuseE 9. 6. 2016, 13:24
(Y) (Y) (Y)...vynikající, potřebovala jsem piškoty na nepečený (^)...a..vyšly na jedničku!!!!...moooc děkuji...skvělý recept....Zlatka (L) (L) (L) ...jen tedy ten sníh jsem udělala zvlášť..jak radila tady jedna maminka...
Lucie dvojčatová 13. 8. 2013, 21:40
Jani, dnes jsem pekla a buchta je výborná, opravdu zajímavá chuť i konzistence. Pečlivě jsem pročetla komentáře, takže jsem z bílků ušlehala sníh, dala jsem 3 vanilkové a jeden banánový pudink a dolů nakrájela kompotované broskve na tenké plátky. Díky nim byla buchta dole mokřejší, takže spíš na vidličku, ale nahoře je výborná krustička. Banánový pudink broskve báječně doplnil, buchta je sice nízká(ani se mi nijak extra v troubě nenafoukla, ani necítím pudink mezi zuby, jak obojí někdo popisuje níže), příště zkusím do bábovkové formy-na kolik a jak dlouho to pečete? Díky za zajímavý bzl receptík! Lucka (hello)
lulouš 27. 8. 2012, 18:27
dobrý den, právě jsem udělala buchtu - je naprosto vynikající! jen ji příště ještě trošinku dopiluji třeba bude ještě chutnější - přijde mi totiž že ty pudinky jsou cítit na zubech - :( ... ten pudink.prášek tam drží chut ... myslíte, že by stačily pudinky tři? .. já dala dvě vanil - jeden banán - jeden čoko a je naprosto famózní - má dcerka která miluje maso a nejí buchty snědla dva kousky (Y) je opravdu velice rychlá a myslím že se dá přidávat ovoce či polevy dle nálady - moc děkujeme :-)
Jadoš 14. 4. 2012, 8:41
Dobrý den. Také peču tuto buchtu ale dávám místo pudinků dr. Otkr. Solamyl (bramborový škrob) který je o hodně levnější a přidám kakao. Dávám o něco víc jak váží pudinky. Někdy ušlehám pomazánkové máslo s vychladlým oslazeným pudinkem. Při vaření pudinku dám méně mléka aby byl hustý a s pom, máslem se hezky našlehá. Marie
babička julie 1. 4. 2011, 21:37
Prosím o radu.Jaký používáte pudink,na tom normálním je psaný lepek.Používáte bezlepkový?Děkuji.
Péťa1 6. 5. 2011, 14:43
@babička julie Puding Dr.Oetker je bezlepkový (hello)
chucky 1111 25. 3. 2011, 16:36
Tohle je hodně starý recept,my jí děláme už od babičky,jak nás naučila. Jen jednu věc bych připomněla,díky babičce vím jak buchtu přesně dělala a vejce nedávala celá ale nakonec přidala sníh z bílků,pak je buchta krásně nadýchaná a vysoká! To je rada pro ty,kterým se nevede a mají jí nízkou.Je krásně vláčná a fakt moc heboučká!Babička jí pekla z kakaových a jahodových pudinků,děláme ji také tak (Y)
aksunas 27. 1. 2011, 11:19
Dobrý den,můžete někdo prosím napsat jaký cukr?Děkuji :-)
kata1312 3. 5. 2010, 15:28
(leto) (noc)
Organza 3. 5. 2010, 7:16
Prosím o radu!!! Co soudružka udělala špatně???? :o)))))) Pekla jsem včera, moc jsem se těšila, mám ráda recepty bez mouky. Dala jsem do dortové vetší formy. Nevěděla jsem na jakou teplotu, tak jsme dala na 170. Pekla jsem cca 40min., krasne se nafoukla, ale jak jsem otevrela troubu spadla. To by nevadilo. Ale pichla jsem do ni spejli, hotovo. Tak jsem ji vyndala, prvni co me prekvapilo bylo, jak byla strasne nizka, cca 3cm. Taky mi nejde do hlavy, jak by se vesla do babovkove formy. :-| Na chuti citim pachut pudinkoveho prasku nebo peciciho, zkratka neco pada na jazyk....a buchta je vlhci - ma to tak byt? :^) Na kolik se má péct a jak dlouho?? CO jsem udelala spatne??? :-( Budu vdecna za radu, vsichni ji tu chvali, tak prosim poradte! :-) Diky mooooc!
petrakel 18. 2. 2010, 11:30
Tento recept jsem povýšila na obrovskou sváteční mňamku. (jidlo) Dělám ho z čokoládových pudinků, nahoru nakrájím banány a celé jetě teplé poleju zakysanou smetanou s vanilkovým cukrem. |:o) Dělám ho na menší plech. Je to opravdu super rychlé a já moc děkuju Janě za inspiraci. (Y) (clamp)
iloni 21. 12. 2009, 11:52
Jani, dnes jsem ji zkoušela a |:o) super. Protože jsem měla doma jen 2pudinky vanilkové a 2čokoládové, tak byla bábovka (pekla jsem v bábovkové formě) mramorová. Prima rychlý recept (clamp) (clamp) (clamp) a hlavně bezlepkový, už jsem měla ke (C) tři kousky!!!
Amphi 24. 5. 2009, 21:39
Dobrý den, jsem možná puntíčkářka, ale prosím nemohla byste převést ty skleničky od hořčice na gramy a mililitry? Totiž, já skleničky od hořčice nevedu (kupujeme v plastových kelímcích :-o ) a i v krámech maj různé velikosti od různých firem... Děkuji, Veronika
jaku 27. 5. 2009, 11:55
@Amphi Třeba vám pomůžu..dělám ji často podle receptu odjinud a dávám 200 ml cukru a 200 ml oleje. Peču v pekárně.
jnr 6. 12. 2011, 10:53
@jaku Dobrý den, prosím o radu. Od včerejška syn najel na bezlepkovou dietu, Nemám zkušenost ani s domácí pekárnou. Zítra jí jedu koupit. Protože syn je velký jedlík a miluje sladké, hledám vhodné recepty. Pudinková buchta bude asi výborná, ráda mu jí upeču, ale nevím jak. Mám postupovat dle návodu- všechny suroviny zamíchat a nalít do formy z pekárny? A na jaký program péct? Moc Vám děkuji za radu. Ještě bych se zeptala, myslíte že mám koupit pekárnu menší do 900g., nebo větší do 1500g.?
Amphi 2. 6. 2009, 15:27
@jaku Děkuji mockrát, jste zlato.
Galdíci 7. 2. 2009, 22:40
Tahle buchétka mi teď na noc nádherně provoněla celej barák ^o) Dělala jsem ji poprvé před 15ti lety dědovi [A]a od té doby,jsem nemohla najít receptík,takže ti Jani patří velké díky (F) (F) (F).. (L)
bubík4 7. 2. 2009, 22:45
@Galdíci JANI NENÍ ZA CO, JÁ JI PEKLA TCHÝNI, KDYŽ NEMOHLA MOUKU. DOBROU CHUŤ (L) (L)
brezicka 17. 8. 2008, 14:39
také můžu tento recept pochválit , rychlovka a je vynikající.... (Y) (Y)...Dík Dáša
bubík4 7. 2. 2009, 22:46
@brezicka DĚKUJU MOC (L)
Renata Ž 26. 7. 2008, 22:40
Výborný rocept (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) Dělala jsem na oslavu 2 dny předem a hned se po bábovce zaprášilo, že jsem jí v den oslavy musela péct znovu :-$ Vynikající rychlovka, budu péct určitě častěji. Díky Renata
bubík4 27. 7. 2008, 12:26
@Renata Ž JE TO JSEM MOC RÁDA, ŽE VÁM CHUTNALA (flower) (flower) (flower)
Berrunka 9. 7. 2008, 18:38
tak jsem také vyzkoušela a je to moooc dobrá, nadýchaná dobrůtka...taky jsem trochu experimentovala-dělala jsem z 1/2 dávky, přidala jsem rybíz s třešněmi, polila čokoládou a je to výborné!!!! (L) |:o) (clamp) moc děkuji za receptík (hello) (P) http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1163108
bubík4 9. 7. 2008, 22:14
@Berrunka BUCHTIČKA SE VÁM MOC POVEDLA, JSTE ŠIKULKA A DÍKY ZA ÚPRAVU A NOVÝ NÁPAD (Y) (Y) (Y) (clamp) (L) |:o) JSEM RÁDA, ŽE VÁM CHUTNALO (flower) (hello) (Y)
Alanna 26. 8. 2007, 10:21
Jano, tahle je váborná. Já to ještě mažu takovou směsí Lučiny se smetanou, nebo v lepším případě sýrem mascarpone a posypu kakaem nebo skořicí :-) (^)
bubík4 26. 8. 2007, 10:25
@Alanna ALENKO DÍKY ZA DOBRÝ TIP, NĚKDY ZKUSÍM (Y) (Y)
Ivinkam 19. 8. 2007, 19:41
Janičko,právě jsem ji šoupla do trouby.Dala jsem na ni rybíz :-) :-) :-)za chvíli napíšu,jak to dopadlo (Y) (Y) (Y)Je to super rychlý recept (F) takže tady je ten dodatek.......buchta byla rychle upečená a vypadá krásně.Určitě bude senzačně chutnat.Děkuji za recept
bubík4 19. 8. 2007, 21:55
@Ivinkam IVČO, TAK TO JSEM MOC RÁDA A DÍKY ZA INOVACI S TÍM OVOCEM (L) (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie