(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Adamova hrachová polévka-DĚKUJI PAVLÍNCE

Potřebné ingredience
Suroviny: zelený hrách 1 větší mrkev 1 petržel kousek celeru zeleninový bujón máslo
Postup přípravy
Postup
Přes noc namočený hrách uvaříme v zeleninovém bujónu. Na struhadle nastrouháme na jemno kořenovou zeleninu, kterou osmahneme na másle, mírně osolíme. Přidáme k hrachu a dovaříme do měkka (né moc vody). Popřípadě dosolíme, opepříme a vše rozmixujeme ponorným mixérem do krémova. Podáváme s krutónky, osmaženou slaninou či opečeným toustem.
Poznámka
Můžeme přidat smetanu a špetku muškátového oříšku
Přes noc namočený hrách uvaříme v zeleninovém bujónu. Na struhadle nastrouháme na jemno kořenovou zeleninu, kterou osmahneme na másle, mírně osolíme. Přidáme k hrachu a dovaříme do měkka (né moc vody). Popřípadě dosolíme, opepříme a vše rozmixujeme ponorným mixérem do krémova. Podáváme s krutónky, osmaženou slaninou či opečeným toustem.
Poznámka
Můžeme přidat smetanu a špetku muškátového oříšku
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé