(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Hrk hrk řezy
Potřebné ingredience
Pol.mouka,cukr,mléko,olej,vejce,prdopeč,kompot,šlehačka,čok.polevaDr Oetker Créme Olé vanilka.
Postup přípravy
Hrk hrk řezy
Těsto:1,5hrnku pol.mouky,1hrnek cukru krupice,1/2hrnku mléka,1/2hrnku oleje,2 vejce,1 prdopeč.
Krém:1kompot-merunky,broskve(075l včetně nálevu,1 šlehačka tekutá.1 dr.otker olé vanilkový(puding bez vaření)
ozdoba:šlehačka se ztužovačem,čokoládová poleva nebo strouhaná čokoláda.
Příprava:
1:suroviny na těsto smíchámev míse a rozetřeme na plech vyložený peč.papírem.Upečeme 12min na 200stupnů
2:do uzavřené nádoby dáme kompotse štávou přilijeme šlehačku,nasypeme dr.otker créme olé nádobu zavřeme.Párkrát protřepeme a krém je hotový.
3:natřeme na studenou buchtu,potřeme šlehačkou nebo ozdobíme čok.polevou
Těsto:1,5hrnku pol.mouky,1hrnek cukru krupice,1/2hrnku mléka,1/2hrnku oleje,2 vejce,1 prdopeč.
Krém:1kompot-merunky,broskve(075l včetně nálevu,1 šlehačka tekutá.1 dr.otker olé vanilkový(puding bez vaření)
ozdoba:šlehačka se ztužovačem,čokoládová poleva nebo strouhaná čokoláda.
Příprava:
1:suroviny na těsto smíchámev míse a rozetřeme na plech vyložený peč.papírem.Upečeme 12min na 200stupnů
2:do uzavřené nádoby dáme kompotse štávou přilijeme šlehačku,nasypeme dr.otker créme olé nádobu zavřeme.Párkrát protřepeme a krém je hotový.
3:natřeme na studenou buchtu,potřeme šlehačkou nebo ozdobíme čok.polevou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé