Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Fazolky na kyselo

0.0
Fazolky na kyselo

Potřebné ingredience

1 sklenice sterilovaných fazolek ve sladkokyselém nálevu 2 lžíce hladké mouky 1 l mléka 1/4 l smetany na šlehání nebo smetany 1 cibule sůl

Postup přípravy

Cibuli nakrájím najemno, zpěním na tuku, až začne zlátnout, tak zasypu hladkou moukou a udělám zásmažku. Za stálého míchání zaliji lákem z fazolek a zředím mlékem. Vařím asi 10 minut, osolím a pak vsypu fazolky. Nakonec dám smetanu, provařím a dochutím. Většinou jen dosolím, protože omáčka je dostatečně nakyslá. Pokud je potřeba okyselím octem.

Příloha: vařené brambory a vejce natvrdo.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marky18 10. 7. 2013, 0:53
Mňam, ty miluju!!! (Y) (Y) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie