Zobrazit přihlášovací formulář

Bezlepková dieta

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

Medové řezy (bezlepkové)

0.0
Medové řezy (bezlepkové)

Potřebné ingredience

150 g rozehřáté hery, 500 g mouky (250 g Jizerka, 250 g Mantlerka), 1 lžička jedlé sody (prášek do pečiva), 2 vejce, 2 lžíce medu, 180 g cukru krupice. Krém: 3/4 l mléka, 2 vanil. pudinky uvařit. Pak ušleháme 1 máslo (heru) s cukrem a přidáváme pudink.

Postup přípravy

Ze surovin uděláme těsto, které rozdělíme na 3 díly. Z dílů vyválíme stejně velké placky na pečícím papíru. Pečeme v předehřáté troubě při 180st. cca 7 minut. Když je trouba dobře předehřátá, musí se to hlídat, aby se placky nespálily!!! Je to rychle upečené. Po vychladnutí mezi placky dáme krém. Na poslední dáme polevu. Dávám 2 čokolády Kaštany rozehřáté s troškou vody a posypu kokosem. Necháme přes noc uležet.
Placky jsem musela válet malými tahy, jinak se mi to trhalo. Do těsta jsem ještě přidala asi 5 lžic mléka, nešlo mi spojit. Po upečení jsou placky hrozně křehké a lámou se, tak se musí opravdu opatrně. Spodní placku jsem nechala na pečícím papíru a nesundavala. Možná to chtělo udělat z lepší mouky" (Mix).

Přeji dobrou chuť!!!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

maroušek 21. 9. 2012, 19:46
Dnes jsem upekla a je opravdu moc dobrý (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Použila jsem mouku Promix special a Jizerku krásně se mi těsto spojilo. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Moc děkuji za receptík (L) (L) (L) (L)
petsvo 26. 9. 2012, 13:20
@maroušek To jsem ráda, že se povedlo. Zdravím Petra. :-)
andol 24. 8. 2012, 14:39
(Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie