Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Beanův nakládaný hermelín

0.0
Beanův nakládaný hermelín

Potřebné ingredience

Hermelíny – nejlépe se zeleným pepřem
Česnek – podle chuti
Paprika sladká, pálivá, příp. chilli
Feferonky kulaté
Pepř celý – může být černý,bílý, červený, zelený – je to spíš pro oko
Jalovec, tymián, rozmarýn – lze nahradit provensálským kořením
Černé olivy
Cibule
Bobkový list
Olivový olej – může být i rostlinný
Sterilovaná červená kapie

Postup přípravy

Česnek rozmačkáme a smícháme s červenou a pálivou paprikou. Poměr záleží na vaší drsnosti, já dávám 5/1. Hermelíny rozkrájíme a hmotou vymažeme. Vložíme kolečko cibule a půlky oliv. Dáme do sklenice a prokládáme cibulí, feferonkama, olivama, kořením, kapií. Zalijeme olejem a necháme alespoň týden být.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie