(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
ŘEZY S ANANASOVÝM KRÉMEM
Potřebné ingredience
TĚSTO -- ¨+1 a 1/5 hrnku polohrubé mouky
+1 hrnek cukru moučky
+1/2 hrnku mléka
+1/2 hrnku oleje
+2 vejce
+1 prášek do pečiva
KRÉM -- + 1 velký ananasový kompot i se štávou
+ 1 šlehačka
+1 ztužovač šlehačky
+ 1 vanilkový puding bez vaření
Postup přípravy
Všechny suroviny na těsto dobře promíchejte,nalijte na vymazaný a vysypaný plech s okrajem,v předehřáté troubě zvolna upečte a nechte vychladnout.
Štávu z kompotu ,šlehačku,ztužovač a puding ušlehejte do krému.Vmíchejte do něj drobně nakrájený ananas a krém rozetřete na upečenou buchtu.povrch můžete pokropit čokoládou.Já jsem nastrouhala zbytek figurek od vánoc :o)
Štávu z kompotu ,šlehačku,ztužovač a puding ušlehejte do krému.Vmíchejte do něj drobně nakrájený ananas a krém rozetřete na upečenou buchtu.povrch můžete pokropit čokoládou.Já jsem nastrouhala zbytek figurek od vánoc :o)
upečené těsto
potřebné přísady do krému
elektrickým šlehačem umícháme krém nebojte se on ztuhne
konečný výsledek
zbývá jen popřát dobrou chut Vám které recept zkusíte u nás měl úspěch
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
irisek
(upraveno)
9. 1. 2010, 16:43
´Šárko dnes jsme vyzkoušela super rychlý moučník ke a už i skoro sněděný.Ananas jsem neměla použila jsem mandarinky.Díky za super recept.
renne :
(upraveno)
26. 1. 2008, 13:25
Tak nevím, krém absolutně nešel vyšlehat, nakonec skončil v ... Druhý jsem udělala ze dvou šlehaček, pudinku, cukru a smetafixu, přidala ananas a už se to chladí. I tak ale musím říct, že tento řez jsem pekla poprvé a naposled! Možná je to rucema
nagol
(upraveno)
27. 2. 2008, 20:18
@renne :
Renatko,chci Vám trošičku poradit. U nás má tento moučník obrovský úspěch, ale já dávám místo obyč. pudingu, puding Créme Olé bez vaření od Dr. Oetker. Tak to zkuste a určitě se povede
sympatie
(upraveno)
25. 1. 2008, 20:20
Právě jsem dokončila dílo, a opravdu krém je tuhý, není moc sladký - je to takový lehký a dobrý moučník,
saruse
(upraveno)
25. 1. 2008, 20:44
@sympatie
Jarko jsem ráda,že se povedl a že chutná Šárka
komarka
(upraveno)
25. 1. 2008, 17:24
To vypadá zajímavě, ale z toho krému bych měla strach, jestli opravdu ztuhne , ale nejspíš se do toho dám!!
saruse
(upraveno)
25. 1. 2008, 20:18
@komarka
Danuš ono to nejdříve tak nevypadá,že ztuhne,ale když se dá zchladit do ledničky tak nemá hybu tak písněte jestli jste měla úspěch