Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Rychlé a hlavně výborné skořičáky

0.0
Rychlé a hlavně výborné skořičáky

Potřebné ingredience

Listové těsto-plátky,skořice,rozinky,vanil.cukr,kousek másla,vejce na potření

Postup přípravy

Listové těsto vyndejte z obalu a rozdělte plátky jinak až vám uplně změkne už je od sebe budete těško dostávat.Rozložte je na pracovní plochu jeden vedle druhého a rozpusťte si máslo.Plátky těsta potřete celé máslem poté posypte cukrem,skořicí a hrozinkamy.Zarolujte do závytků ale můžete udělat i šátečky to je na vás.Pokládejte na plech s peč. papírem a pomažte vejcem a šup s tím do trouby při teplotě cca 200 stupínků a hlavně hlídat je to dost rychle pečené.Pokud se pečou příliš rychle zmírněte teplotu aby nebyly syrové.Když krásně nabydou a chytnou zlatou barvičku ven s nimy a pak už jen pocukrovat a šup s nimy do bříška.Je to moc veliká ňamina.U nás nevydrží ani den a to peču 20 kusů.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

natynka.z 24. 3. 2008, 8:36
Ahoj, Pavlí, tak jsem zkusila tvoje pověstné skořičáky. (Y) (L) Ač jsem po krámech běhala jak divá (dest) (kolo), tak jsem nikde nesehnala listový těsto, které by bylo rozdělené na čtverečky. (facky) (hadka) Takže jsem nakonec koupila to, na které jsem koukala jako první. ;-) (smich) Normálně jsem těsto válela, jinak by to ani nešlo.. (candle)....měla jsem velkou pomocnici, Adélku (child9). ^o) A můžu ti říct, že skořičáky měly opravdu velký úspěch (zajic) (hotdog). Málem snědli i pekáč..... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) (H)
adulinkap 24. 3. 2008, 19:06
@natynka.z Fakt?Tak to jsem ráda (L)Já peču minimálně vždt mě znáš ale tohle nám moc chutná (zajic)
natynka.z 24. 3. 2008, 21:00
@adulinkap Je to opravdu velikánská ňamka...... (zajic) (zajic) (jidlo)
venda kudelova 26. 1. 2008, 13:51
PAVLI PROSÍM TO LISTOVÉ TĚSTO SE NEVÁLÍ ZUSTÁVÁ TAK JAK HO VYNDÁM.KOLIK TOHO POTOM JE Z JEDNOHO TĚSTA.MOŽNA TO ŠPATNĚ CHÁPU.DĚKUJI ZA ODPOVĚD VENDA :-D (clamp) (L) (child11)
adulinkap 27. 1. 2008, 20:29
@venda kudelova vENDUL JÁ KUPUJI TAKOVÉ TO FIALOVÉ OD NOVACA MYSLIM A TO JE UŽ NAKRÁJENÉ NA 10 KOUSKŮ.jÁ DĚLÁM Z DVOU BALÍČKŮ A JE TOHO CO NA FOTCE (F)
adulinkap 27. 1. 2008, 20:30
@adulinkap JO A NEVÁLÍTE NECHÁTE JAK JE JEN ODDĚLÍTE OD SEBE PROTOŽE JAK VÁM POVOLÍ UŽ BY VÁM TO TĚŽKO ŠLO.ONO TO MÁ TENDENCI SE LEPIT.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie