Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

ZAKYSANÝ DORT - RYCHLOVKA!

0.0
ZAKYSANÝ DORT - RYCHLOVKA!

Potřebné ingredience

zakysaná smetana velká 2x - doporučuji 18% z LIDLU, moučkový cukr dle chuti, jedna nenašlehaná smetana na šlehání 250ml, ovoce, piškoty

Postup přípravy

Vyplníme dortovou formu na dně a bocích alobalem a naskladáme na dno a boky piškoty, mírně pokácáme šťávou z ovocné konzervy, či džusem. Smícháme zakysanku se smetanou a cukrem a jednu 1/3 navršíme na piškoty. Na ní dáme opět piškoty a ovoce (čerstvé či z kompotu), opět smetana, opět piškoty a ovoce, navrch smetana. Přikryjeme alobalem a dáme min. na 1/2 dne ztuhnout do lednice. Po odendání boku formy a alobalu zdobíme dle fantazie.

Vynikající osvěžující lehká záležitost. A doporučuji s borůvkami - LUXUSNÍ!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie