(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Rajská omáčka - SPLK - kytičky
Potřebné ingredience
1krabička rajčatové šťávy, 1 zeleninový bujón, bobkový list, nové koření, hřebíček, ovocný cukr dle chutí - já mám ráda sladší, dávám i 3 lžíce, sojové mléko Zajíc, ovesné vločky, voda dle potřeby
Postup přípravy
Do hrnce naleju rajčatovou šťávu (já používám zelenou krabičku z Kaufu), vodu dle potřeby, bujón a koření.
Vařím, přidám ovesné vločky - ty slouží k zahuštění omáčky. Na závěr přisypu sojové mléko. Krátce ještě povařím. Pak omáčku odstavím, vyberu koření a omáčku do hladka rozmixuju ponorným mixérem. Dochutím cukrem a solí - pokud je třeba. K omáčce mám nejraději bezvaječné těstoviny - vrtulky.
Rajskou miluju a u tohoto způsobu stravování mi tahle varianta moc chutná a vyhovuje. Takže - dobrou chuť i Vám.
Vařím, přidám ovesné vločky - ty slouží k zahuštění omáčky. Na závěr přisypu sojové mléko. Krátce ještě povařím. Pak omáčku odstavím, vyberu koření a omáčku do hladka rozmixuju ponorným mixérem. Dochutím cukrem a solí - pokud je třeba. K omáčce mám nejraději bezvaječné těstoviny - vrtulky.
Rajskou miluju a u tohoto způsobu stravování mi tahle varianta moc chutná a vyhovuje. Takže - dobrou chuť i Vám.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé