(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
PAŘÍŽSKÝ DORTÍK

Potřebné ingredience
Upečeme si kulatý čoko korpus. Pařížská šlehačka , ledové kaštanky , šlehačka a plno čokolády.
Postup přípravy
Upečený korpus prořízneme dvakrát a promažeme šlehačkou. Dáme vytvořené ozdůbky a máme hotovo.
Přeji dobrou chuť.
Přeji dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

chalupnicka
(upraveno)
25. 6. 2012, 13:32
Mńam-hned bych si kousek dala
vyopadá skvěle a hlavně jedle





nahlásit

banker
(upraveno)
24. 6. 2012, 15:11



nahlásit
sezana
(upraveno)
24. 6. 2012, 14:48


nahlásit

marcelau
(upraveno)
24. 6. 2012, 11:52


nahlásit