(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Zapékané žampióny s bramborami a šlehačkou
Potřebné ingredience
brambory, žampióny,1-2 smetany ke šlehání, sůl, drcený kmín, olej na vymazání hrnce
Postup přípravy
Oloupané brambory a očištěné žampióny nakrájíme na plátky. Vymažeme hrnec a klademe brambory a ně žampióny, posolíme a pokmínujeme a opět brambory, žampióny, sůl, kmín až vše spotřebujeme. Poslední vrstva musí být brambory a to vše pak zalijeme šlehačkou. Pečeme v troubě až jsou žampióny měkké. Doporučuji toho udělat hodně, protože budete pořád chodit a uždibovat lžičkou. Dobrou chuť...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Evasma
(upraveno)
3. 10. 2008, 12:53
Tak jsem uvařila toto jídlo - potřebovala jsem něco rychlého a musím teda říct, že i když to nevypadá - tak tyto zapékané brambory se žampiony jsou opravdu strááášně moc dobré
. Všem moc chutnalo. Nahoru jsem ještě nastrouhla sýr. Děkuji za recept a ostatním doporučuji
Eva





nahlásit