(recept
si oblíbilo 38 návštěvníků)
Bezlepkový štrůdl - jednoduchý a výborný :)

Potřebné ingredience
1 pomazánkové máslo, 1 žloutek, 1 kelímek od pom.másla Jizerky
Postup přípravy
Na vále spojím v těsto, pokud se lepí přidám mouku, až se nelepí, tak rozválet, posypat drcenými bezlepkovými piškoty, nastrouhaná jablíčka, cukr, skořice, dala jsem mleté oříšky, zamotat, propíchat vidličkou a upéct na 220°C asi 20 minut(záleží na troubě, takže kontrolovat barvičku ,) ) po upečení je těsto jakoby tvrdé a suché, ale nechte vychladnout a ono krásně změkne a zvláční, a nezapomeňte posypat moučkovým cukrem a můžete i víc, protože v těstě není cukr, což znamená, že se dá použít i na slano, tedy potřít kečupem, plátky eidamu a šunky, na ten se už dcerka taky moc těší
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

korýška
(upraveno)
24. 3. 2013, 17:35
Super - už jsem pekla 2x.... těsto mi sice trochu lepilo, ale po krátkém boji jsem vyhrála
a chutnal všem




nahlásit
silviek1
(upraveno)
3. 11. 2012, 12:55
Je opravdu výborný,podle stejného receptu dělám i svatební koláčky,ale udělat z něj štrůdl mě vůbec nenapadlo.Díky



nahlásit