Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Vepřové plátky s fazolkami a křenem-děkuji Angel 666

0.0
Vepřové plátky s fazolkami a křenem-děkuji Angel 666

Potřebné ingredience

Suroviny: 600 g vepřové kýty, sůl, pepř, olej, 1 lžíce másla, 1 lžíce hladké mouky, sklenice sterilovaných fazolek, asi 3 lžíce kečupu (nejlépe domácího), 2 stroužky česneku, kousek čerstvého křenu

Postup přípravy

Postup
Z masa si nakrájíme menší plátky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme a na rozehřátém oleji z obou stran opečeme.
Skoro měkké plátky masa vyjmeme, do výpeku přidáme lžíci másla, vsypeme mouku, promícháme, přilijeme trochu vodu, přidáme scezené fazolky, kečup, česnek utřený s troškou soli a krátce podusíme. Do omáčky vrátíme maso, přiklopíme a ještě chvilku necháme pod pokličkou podusit. Podle potřeby dolijeme trochu vody.
Porce na talířích posypeme strouhaným křenem.
Jako příloha se nejlépe hodí rýže nebo různě upravené brambory.

JEŠTE PŘIDÁM FOTO S KŘENEM AŽ NA TALÍŘI

křen jsem neměla,je tam křenex

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vlasta33 20. 1. 2013, 11:55
(Y) (Y) (Y)dobře to (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (zajic) (jidlo) (zajic) (jidlo) (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie