Zobrazit přihlášovací formulář

Vinný soudek

0.0
Vinný soudek

Potřebné ingredience

kakaový korpus, jahodová marmeláda, jahodový krém, jahodová šlehačka. Potah: smartflex s marcipánem a čokoládou Ozdoby: smartflex Hmostnost: 3,6 kg.

Postup přípravy

Dort je pro kolegyňku do práce, dělal se mně vcelku dobře, jen jsem byla v časovém presu.
Děkuji Lucajdě za radu jak na drátkované hrozny a jak míchat čokoládu do potahovky.

.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jajka5 18. 3. 2013, 8:22
Blani moc hezký dort, A čokoláda do smartflexu je úžasný nápad, to může být skvělé i chutˇově (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
daskas1 3. 2. 2013, 18:10
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
(Gabriška) 3. 2. 2013, 9:43
(clamp) (clamp) (clamp)Blani, soudeček je parádní |:o) |:o) (Y) (Y) (Y)Ani já jsem ještě do smartu čokoládu nezkoušela *-)Tak díky za tip (L) (hello)
blanuse 3. 2. 2013, 11:04
@(Gabriška) Díky Gabi, řešila jsem jak obarvit potahovku hezky nahnědo a nakonec to řešení s čokoškou mně přišlo fajn, jo ještě holky psaly že tam dávájí i čokobelu. (L)
backa 2. 2. 2013, 19:41
nádherný soudek Blani (Y)ty nadrátkované hrozny, vypadají moc pěkně (Y) (clamp) (clamp) (clamp)prozraď jak se míchá ta čokoláda do potahovky,to by se mi hodilo. (Y)
blanuse (upraveno) 2. 2. 2013, 20:44
@backa Ahoj Tani, děkuji za milý komentář. Mám to odchycené z dortošky. Holky míchají čokoládu, morelínu apod. do smartflexu nebo pravého marcipánu. Čokoláda se mírně rozpustí /aby byla jen hustá kaše/ ,ukrajovala jsem potahovku a do toho tak nějak od oka po lžících dávala čokošku. Do hmoty na tomto dortu jsem dala 20 dkg čokolády, možná bych mohla dát i víc ale dělala jsem to poprvé, víc jsem si netroufala.
backa 3. 2. 2013, 8:00
@blanuse děkuji Blani,to se mi bude brzy hodit (L) :-) (K) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie