(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
****Guláš z divočáka****

Potřebné ingredience
1kg odleželé zvěřiny(divočáka)na kostičky,česnek,sůl, asi 1/4l mléka,necháme do druhého dne odležet. Maso opláchneme.
Postup přípravy
V papiňáku usmažíme na ang. slanině,sádle a másle 4 velké cibule. Přidáme: lžička sl.papriky, maso a dusíme. Kmín,pepř.nové koření,sůl. Vývar z kostí(nebo teplou vodu ,1 masox.) Zavřeme hrnec (papiňák) a vaříme 20-30 min.až je zvěřina měkká. Maso vyjmeme a doděláme omáčku, přidáme jíšku,dochutíme. Dáme majoránku. Vrátíme maso a necháme pomalu pár minut probublávat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Paluna
(upraveno)
4. 2. 2013, 23:49
Děláme hodně podobný jako vy, měli jsme teď o víkendu, vařil manžel, já vše připravila, nakrájela a jak si ségry dětičky na prázdninách pochutnaly - dokonce synovec, který nechce nic jíst, si 2x přidal...



nahlásit

daskas1
(upraveno)
8. 2. 2013, 21:30
@Paluna
Já zvěřinu moc nemusím,ale čas od času si kousek koupím.Tentokrát si pochutnala dokonce maminka manžela.Ještě mám jelení,tak jsem zvědavá co uvařím.




nahlásit

Paluna
(upraveno)
12. 2. 2013, 1:45
@daskas1
My zvěřinu milujeme, máme jí od mého tatího, ten jí dostává od známého čas od času a protože moje mami to nemá ráda, tak já uvařím a tatímu se oběd doveze....
Taky ještě máme v mrazáku 4 srnčí kotlety, tak musím taky najít nějaký receptík jako inspiraci...





nahlásit