Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

****Guláš z divočáka****

0.0
****Guláš z divočáka****

Potřebné ingredience

1kg odleželé zvěřiny(divočáka)na kostičky,česnek,sůl, asi 1/4l mléka,necháme do druhého dne odležet. Maso opláchneme.

Postup přípravy

V papiňáku usmažíme na ang. slanině,sádle a másle 4 velké cibule. Přidáme: lžička sl.papriky, maso a dusíme. Kmín,pepř.nové koření,sůl. Vývar z kostí(nebo teplou vodu ,1 masox.) Zavřeme hrnec (papiňák) a vaříme 20-30 min.až je zvěřina měkká. Maso vyjmeme a doděláme omáčku, přidáme jíšku,dochutíme. Dáme majoránku. Vrátíme maso a necháme pomalu pár minut probublávat.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Paluna 4. 2. 2013, 23:49
Děláme hodně podobný jako vy, měli jsme teď o víkendu, vařil manžel, já vše připravila, nakrájela a jak si ségry dětičky na prázdninách pochutnaly - dokonce synovec, který nechce nic jíst, si 2x přidal... (L) (L) (L)
daskas1 8. 2. 2013, 21:30
@Paluna Já zvěřinu moc nemusím,ale čas od času si kousek koupím.Tentokrát si pochutnala dokonce maminka manžela.Ještě mám jelení,tak jsem zvědavá co uvařím. (L) (L) (hello) (hello)
Paluna 12. 2. 2013, 1:45
@daskas1 My zvěřinu milujeme, máme jí od mého tatího, ten jí dostává od známého čas od času a protože moje mami to nemá ráda, tak já uvařím a tatímu se oběd doveze.... ,-) ,-) Taky ještě máme v mrazáku 4 srnčí kotlety, tak musím taky najít nějaký receptík jako inspiraci... (hello) (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie