Dáša S. (daskas1) ID 419051 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 5 návštěvníků)
****Guláš z divočáka****
[ recept č. 139316 ze dne 4.2.2013 ]

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1kg odleželé zvěřiny(divočáka)na kostičky,česnek,sůl, asi 1/4l mléka,necháme do druhého dne odležet. Maso opláchneme.
POSTUP PŘÍPRAVY
V papiňáku usmažíme na ang. slanině,sádle a másle 4 velké cibule. Přidáme: lžička sl.papriky, maso a dusíme. Kmín,pepř.nové koření,sůl. Vývar z kostí(nebo teplou vodu ,1 masox.) Zavřeme hrnec (papiňák) a vaříme 20-30 min.až je zvěřina měkká. Maso vyjmeme a doděláme omáčku, přidáme jíšku,dochutíme. Dáme majoránku. Vrátíme maso a necháme pomalu pár minut probublávat. |
 | Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (4.2.2013, 23:49) |
Děláme hodně podobný jako vy, měli jsme teď o víkendu, vařil manžel, já vše připravila, nakrájela a jak si ségry dětičky na prázdninách pochutnaly - dokonce synovec, který nechce nic jíst, si 2x přidal...  |
ODPOVĚDĚT |
 |  | Dáša S. (daskas1) ID 419051 (8.2.2013, 21:30) |
Já zvěřinu moc nemusím,ale čas od času si kousek koupím.Tentokrát si pochutnala dokonce maminka manžela.Ještě mám jelení,tak jsem zvědavá co uvařím.  |
ODPOVĚDĚT |
|  |  | Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (12.2.2013, 1:45) |
My zvěřinu milujeme, máme jí od mého tatího, ten jí dostává od známého čas od času a protože moje mami to nemá ráda, tak já uvařím a tatímu se oběd doveze.... Taky ještě máme v mrazáku 4 srnčí kotlety, tak musím taky najít nějaký receptík jako inspiraci...  |
ODPOVĚDĚT |