Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 25 návštěvníků)

Minutkový kuřecí guláš-děkuji vareni.cz

0.0
Minutkový kuřecí guláš-děkuji vareni.cz

Potřebné ingredience

Použité suroviny v receptu: 400-500 g kuřecího masa bez kosti a bez kůže (dáme na polévku se zeleninou a kostkou maxoxu), 1,5 lžíce oleje, 1 střední cibule, lžička sladké papriky, špetka pálivé papriky, špetka pepře, 1/2 lžičky soli, 2 lžíce kečupu, 80 g strouhaného sýra (eidamu), malá plechovka sterilovaného hrášku (nemusí být celá), 0,5 dl vody.

Postup přípravy

Postup receptu:

Drobně nakrájenou cibuli restujeme na oleji (tuku) asi 5 - 8 minut, přidáme kuřecí maso pokrájené přes vlákno na menší nudličky, zaprášíme sladkou a pálivou paprikou a za stálého míchání opékáme 5 minut. Poté směs osolíme, opepříme, zallijeme kečupem, přilijeme 0,5 dl vřelé vody, přidáme okapaný hrášek a dusíme dalších 5 minut, stále mícháme. Hotový pokrm přeložíme nan nahřáté talíře a posypeme strouhaným sýrem.



Příloha:

Rýže, veka nebo pečivo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lenule11111 3. 7. 2016, 10:47
To vypadá mňam mňam.. (Y) Vyzkouším přes týden.
scarlet1 2. 7. 2016, 22:40
Dobrý večer, zdá se mi to Marcelko, nebo ne, že na té fotečce máte kromě hrášku i kukuřici a fazolkové lusky? Moc se za dotaz omlouvám. Určitě receptík vyzkouším. Vypadá to skvěle , navíc syn miluje hrášek. Moc děkuji za receptík. Maruška. (F)
lentilka11 10. 3. 2013, 10:40
Moc děkuji za skvělý receptík |:o) |:o) |:o) |:o) je to opravdu výborné a rychlé (L) Doporučuju vyzkoušet (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie