Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Pivní kuře na zelí-MOOC DĚKUJI VARENI.CZ

0.0
Pivní kuře na zelí-MOOC DĚKUJI VARENI.CZ

Potřebné ingredience

1 kgkysané zelí1 kskuřepodle chuti sůlmletá sladká paprikadrcený nebo celý kmínmletý černý pepřpodle potřeby černé pivo

Postup přípravy

Na dno pekáče dáme odkapané kysané červené nebo bílé zelí.

Celé očištěné kuře osolíme a okořeníme pepřem, paprikou a větším množstvím celého nebo drceného kmínu. Pak položíme kuře do pekáčku na zelí. Před pečením a při pečení poléváme kuře černým pivem a ničím jiným už ho není třeba podlévat.

Troubu předehřejeme na 200 °C a pak ubíráme na 150 °C a pečeme cca 2 hodiny v přikrytém pekáčku. A pak ještě nějakou dobu pečeme odkryté, aby se vytvořila kůrčička.

Pivní kuře na zelí podáváme s houskovými knedlíky.

ZELÍ V PEKÁČKU

NA ZELÍ JÁ DALA ČTVRTKY KUŘETE(OKOŘENENÉ,OSOLENÉ,OKMÍNOVANÉ)

PODLEJT ČERNÝM PIVEM

A HOTOVO.MY MÁME RÁDI BRAMBOROVÝ KNEDLÍK

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Hnědovláska 11. 9. 2010, 12:54
(Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o)
sieta 11. 9. 2010, 12:50
Kuře na zelí dělávám, syn to miluje, ale s pivem jsem to ještě nezkoušela, já bych ho určo u toho vypila ,-)
Vlasta33 11. 9. 2010, 12:36
TAKY BYCH SI DALA (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie