(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Štrůdl podle mé tety Jiřinky
Potřebné ingredience
80 dkg hladké mouky, 2 vejce, necelý ½ litr teplého mléka, necelý ½ litr rozpuštěného tuku ( asi 1,5 kostky) a 1 lžíce octa
Postup přípravy
vše dáme do mísy a zaděláme vařečkou – hladké lesklé těsto – necháme asi ½ hod odpočinout.
Z tohoto množství je 6 větších nebo 8 menších „nohavic“.
Plníme na sladko ( jablky ) nebo na slano ( šunka, sýr, pórek, kysaná smetana).
Z tohoto množství je 6 větších nebo 8 menších „nohavic“.
Plníme na sladko ( jablky ) nebo na slano ( šunka, sýr, pórek, kysaná smetana).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
18. 4. 2013, 18:25
JIRUŠ
(upraveno)
13. 3. 2013, 20:22