Zobrazit přihlášovací formulář

Perníková zima

0.0
Perníková zima

Potřebné ingredience

klasické perníkové těsto - hladká mouka, tuk, med, koření - lepší je čerstvě mleté, jedlá soda, vajíčko, trochu mouč.cukru

Postup přípravy

Těsto nechat odležet v chladu, pak upéct vykrájené tvary podle šablon. Spojovala jsem párátky a sněhem.
Stromečky jsou různě velké hvězdičky navlečené na špejli a oddělené malým kouskem perníku.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

aero-orion 27. 3. 2008, 20:42
To je nádherná idylka.A pohádková dekorace,ta se Vám povedla (L) (F) (F) (F)
Init 27. 3. 2008, 20:44
@aero-orion Děkuji, to by mě nenapadlo, že teď na jaře se bude komentovat zima :-) (L)
MajdaT. 27. 3. 2008, 11:31
Tak to je něco úžasnééééééééééého,to se Vám moc,moc povedlo (Y) (Y) (Y),klobouk dolů.....
Init 27. 3. 2008, 20:39
@MajdaT. Marcelko moc díky za chválu, ale vzniklo to tak, že každý rok něco přidám, chaloupku nebo stromečky, perník je věčný, pokud ho uchováte v mikrotenu pevně uzavřený, vydrží roky.
akr 23. 3. 2008, 10:15
krása (Y) (Y) to bych nikdy nezvládla
Init 23. 3. 2008, 18:03
@akr Ale určitě zvládla, jen chtít, pak to jde samo ^o)
Lenyna 25. 2. 2008, 17:50
Júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :-o :-o :-o Náádhernéééééééé (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Vlastivila 25. 2. 2008, 17:12
Nááádhera, bledě závidím, já na to nemám tu trpělivost *-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie