Perníková zima

Potřebné ingredience
klasické perníkové těsto - hladká mouka, tuk, med, koření - lepší je čerstvě mleté, jedlá soda, vajíčko, trochu mouč.cukru
Postup přípravy
Těsto nechat odležet v chladu, pak upéct vykrájené tvary podle šablon. Spojovala jsem párátky a sněhem.
Stromečky jsou různě velké hvězdičky navlečené na špejli a oddělené malým kouskem perníku.
Stromečky jsou různě velké hvězdičky navlečené na špejli a oddělené malým kouskem perníku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

aero-orion
(upraveno)
27. 3. 2008, 20:42
To je nádherná idylka.A pohádková dekorace,ta se Vám povedla




nahlásit

Init
(upraveno)
27. 3. 2008, 20:44
@aero-orion
Děkuji, to by mě nenapadlo, že teď na jaře se bude komentovat zima


nahlásit

MajdaT.
(upraveno)
27. 3. 2008, 11:31
Tak to je něco úžasnééééééééééého,to se Vám moc,moc povedlo
,klobouk dolů.....



nahlásit

Init
(upraveno)
27. 3. 2008, 20:39
@MajdaT.
Marcelko moc díky za chválu, ale vzniklo to tak, že každý rok něco přidám, chaloupku nebo stromečky, perník je věčný, pokud ho uchováte v mikrotenu pevně uzavřený, vydrží roky.
nahlásit
akr
(upraveno)
23. 3. 2008, 10:15
krása
to bych nikdy nezvládla


nahlásit

Init
(upraveno)
23. 3. 2008, 18:03
@akr
Ale určitě zvládla, jen chtít, pak to jde samo

nahlásit

Lenyna
(upraveno)
25. 2. 2008, 17:50
Júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Náádhernéééééééé







nahlásit

Vlastivila
(upraveno)
25. 2. 2008, 17:12
Nááádhera, bledě závidím, já na to nemám tu trpělivost

nahlásit