Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 54 návštěvníků)

PROVENSÁLSKÉ GRATINOVANÉ BRAMBORY S KUŘECÍM MASEM

0.0
PROVENSÁLSKÉ GRATINOVANÉ BRAMBORY S KUŘECÍM MASEM

Potřebné ingredience

2X 33% SMETANA ,1 HRNEK PLNOTUČNÉHO MLÉKA ,1,5 KG BRAMBOR ,PROVENSÁLSKÉ KOŘENÍ,SŮL,500G-750G (podle toho jak moc jste masový :-D ) KUŘECÍCH PRSOU ,Č.PAPRIKA ,OLEJ , 1/2.HL. ČESNEKU

Postup přípravy

BRAMBORY OŠKRÁBEME A ŠKRABKOU NAŠKRÁBEME NA KOLEČKA, DÁME DO DO HRNCE ZALEJEME SMETANAMA A MLÉKEM DÁME PODLE CCA 2 Č.LŽIČKY PROVENSÁLSKÉHO KOŘENÍ A PROLISOVANÝ ČESNEK A SŮL NA MÍRNÉM OHNI PROVAŘÍME ASI 20MIN. NA OLEJI OSMAHNEME KUŘECÍ MASO NAKRÁJENÉ NA MALIČKÉ KOUSKY POSYPANÉ PAPRIKOU .PŘIPRAVÍME SI PEKÁČ VYSYPEME DO NĚJ PŘIPRAVENÉ BRAMBORY A I KUŘECÍ MASO CELÉ I S VÝPEKEM! PROMÍCHÁME ABY TAM BYLO MASO STEJNOMĚRNĚ ZAKREJEME ALOBALEM NEBO DRUHÝM PEKÁČEM A PEČEME NA 150 CCA 45MIN. PAK ALOBAL ODKREJEME A DOPEČEM DO ZLATOVA

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marti-s 1. 1. 2014, 14:47
jednoduché a výborné (Y) děkuji
EVA.Z. 4. 1. 2014, 22:22
@marti-s ^o)jsem ráda že chutná (dance) (dance) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie