(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
Provensálská kuřecí směs
Potřebné ingredience
500g kuřecích prsou, mražená zelenina - papriky, hrášek, kukuřice (dle toho,co máte rádi), 3 stroužky česneku, 1 smetana 30%ni (250ml), asi 4-5 lžic kečupu, 1 cibule, lžička kari a lžička provensálského koření, 4 rajčata a sůl.
Postup přípravy
Kuřecí prsa zprudka oresujeme zároveň s cibulí, kterou stačí nakrájet na větší kostičky, klidně hodně velké kusy. Jakmile je maso měkké, což je rychle, pokud je zprudka opečené, tak přidáme mraženou zeleninu, trochu hrášku, kukuřice a paprik (klidně 1 čerstvá). Přidáme kečup, sůl, kari a provensálské koření a promícháme. Jakmile paprika trochu změkne, přidáme pokrájená rajčata a necháme je až trochu povolí, ale nerozvařit! Jakmile povolují, prolisujeme česnek a zalijeme smetanou a necháme krátce povařit. Vypneme, jakmile začne smetana houstnout.
Je to strašně rychlý, za půl hodiny hotovo! (výhoda mražené zeleniny) Nejdýl opět trvá to krájení masa, cibule a rajčat, samotný vaření je rychlovka.
Podáváme s rýží, těstovinami, jdou i noky. Díky smetaně není směs suchá. DOBROU CHUŤ
Je to strašně rychlý, za půl hodiny hotovo! (výhoda mražené zeleniny) Nejdýl opět trvá to krájení masa, cibule a rajčat, samotný vaření je rychlovka.
Podáváme s rýží, těstovinami, jdou i noky. Díky smetaně není směs suchá. DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé