Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

PROVENSÁLSKÉ KUŘE

0.0
PROVENSÁLSKÉ KUŘE

Potřebné ingredience

mrkev
celer
prtržel
olej
voda
kuře
sůl
pepř
česnek
provensálské koření

Postup přípravy

Strouhanou mrkev, celer a petržel (podle chuti) dáme na dno pekáčku, přidáme olej a zalijeme hrnkem vody. Na směs zeleniny poklademe naporcované, osolené, opepřené a očesnekované kousky kuřete (výborná jsou i kuřecí stehýnka). Přidáme 2 rajské protlaky a 1 celý malý ostrý kečup. Posypeme provensálským kořením. Necháme přes noc uležet a na druhý den pečeme asi 1h a 15 min.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie