Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

zapékané brambory s kuřecím masem pro labužníky

0.0
zapékané brambory s kuřecím masem pro labužníky

Potřebné ingredience

bramory uvařit ve slupce,žapiony na sádle osmažit,vajíčka na tvrdo,sladka smetana,masox-bujon,máslo,sůl,pepř,sladká paprika ,kuřecí maso-prsíčka,sýr

Postup přípravy

brambory uvaříme ve slupce ,pak oloupeme a nakrájíme na kolečka na vymyzaný plech poskládáme vrstvu brambor osolíme a opepříme ,na to vajíčka uvařená na tvrdo osmažené-osolene žapiony a oklepané a okořené kuřecí maso,nalijeme polovinu nalevu: z uvarene vody s bujonem asi 2deci vody dáme máslo až to trochu vychladne dáme sladkou smetanu a sladkou papriku a smícháme.
uděláme druhou vstvu brambory-osolíme opepříme ,vajíčka,žamiony a zalijeme a když máme sýr tak nastrouháme navrch sýrem bud eidam nebo niva a dáme zapéct

připravíme suroviny a bramory a vajíčka uvařime,žampiony na sádle osmažíme,a nalev:cca 2 deci vody s bujonem ,maslo jak vychledne trochu přidáme sladkou smetanu a sladkou pariku. když nemate chut na maso můžete to udělat bez masa.

tak vše je v pekáči připraveno a jen tatka mi snedl sýra nivy co jsem koupila tak jsem dělala bez sýru ale i tak je to mnamka:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie