(recept
si oblíbilo 25 návštěvníků)
Řezy se zakysanou smetanou
Potřebné ingredience
5 vajíček,25 dkg mletého cukru,25 dkh polohrubé mouky,1 prášek do pečiva,1 dcl oleje,1 dcl vody,. Na pudink 3/4 litru mléka a dva vanilkové pudinky + 3 lžíce ml.cukru...2zakysané smetany,vanilka a trochu mletého cukru (podle chuti).
Postup přípravy
Z 5 bílků ušleháme tuhý sníh,přidáme cukr...Zašleháme 5 žloutků,pomalu přimícháme mouku,prášek do pečiva,olej a vodu.2/3 třetiny těsta vylejeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech,1/3 obarvíme kakaem a nalijeme jako druhou vrstvu.3. vrstva je uvařený pudink...Potřeme ještě teplým budchtu a dáme péct..Na upečenou ještě teplou buchtu dáme smetanu a posypeme skořicí nebo kakaem.Podle chuti.
první dvě vstrvy,jedna bílá a druhá hnědá
třetí vrstva vanilkový teplý pudink
buchta po upečení před potřením smetanou
DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
petunie7
(upraveno)
12. 6. 2008, 18:21
Taky dělávám,je výborná
23kristy
(upraveno)
12. 6. 2008, 18:11
Další buchta, která manželovi moc chutná . Má rád takové ty mokré a tahle je ještě naprosto famózní . Recept mám i od sestry .
hlavca
(upraveno)
11. 6. 2008, 10:22
Tak tuhle buchtičku dělám taky,je opravdu výborná a nám všem chutná,jen je lepší si puding uvařit den dopředu,je potom ztuhlý a nevytéká z pekáče a dělám to i s jahodovým nebo čokoládovým pudinkem a to si myslám že je ještě lepší
Dandulee
(upraveno)
1. 6. 2008, 12:06
super
KJDMK
(upraveno)
20. 4. 2008, 14:38
Řezy jsou opravdu vynikající .DĚKUJI VÁM ZA RECEPTÍK . Klára+
marie.zbo
(upraveno)
16. 4. 2008, 10:56
Tak tuhle buchtu jsem od Vás dělala nedávno a je fakt moc dobrá , moc jsme si pochutnaly a pro mě další rychlovka
jíta406
(upraveno)
27. 3. 2008, 12:24
Tak jsem dneska ráno dělala a super ,moc dobrá,rychlá buchta budu dělat častěji
lejča
(upraveno)
4. 5. 2008, 18:18
@jíta406
Jsem ráda,že vám chutná
radostznakupu
(upraveno)
28. 2. 2008, 20:22
já to znám pod názvem koláč z pekla - a je fakt pekelně dobrý
Violass
(upraveno)
28. 2. 2008, 20:17
Všem doporučuji taky to doma dělám a doslova sežeru celý plech sama.
lejča
(upraveno)
28. 2. 2008, 20:23
@Violass