(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou-děkuji vareni.cz

Potřebné ingredience
vyzkoušelo kuchařů (7) Ingredience Vepřová plec 700 g Sůl Pepř Rostlinný olej 3 lžíce Apetito (150-200g) 4 kostka Mléko 2 dl Listový špenát (200-250) čerstvý 250 g Světlá jíška
Postup přípravy
Na oleji si orestujeme osolenou a opepřenou plec pokrájenou na kostičky (nudličky) dozlatova, přilijeme asi 2 dcl vody a necháme povařit doměkka.
Očistíme si špenátové listy, které spaříme v horké vodě a pokrájíme. Je-li maso měkké, přidáme k němu sýry a necháme je rozpustit, přilijeme 2 dcl mléka, 2 dcl vody, trošku světlé jíšky, povaříme, dochutíme popřípadě solí, pepřem (použít můžeme i česnek nebo muškátový květ).
Jako přílohu můžeme zvolit prakticky cokoliv: těstoviny, brambory, noky, rýži...
Očistíme si špenátové listy, které spaříme v horké vodě a pokrájíme. Je-li maso měkké, přidáme k němu sýry a necháme je rozpustit, přilijeme 2 dcl mléka, 2 dcl vody, trošku světlé jíšky, povaříme, dochutíme popřípadě solí, pepřem (použít můžeme i česnek nebo muškátový květ).
Jako přílohu můžeme zvolit prakticky cokoliv: těstoviny, brambory, noky, rýži...

moooooooooooc dobré
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
markid
(upraveno)
17. 7. 2013, 13:50
díky za recept

nahlásit

novackova
(upraveno)
26. 5. 2013, 17:05




nahlásit

marcelau
(upraveno)
26. 5. 2013, 16:55
mňááám

nahlásit