Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Vepřová krkovice s nudlemi-MOOC DEKUJI VARENI.CZ

0.0
Vepřová krkovice s nudlemi-MOOC DEKUJI VARENI.CZ

Potřebné ingredience

Úvod > Recepty > hlavní chod > Vepřová krkovice s nudlemi Vepřová krkovice s nudlemi 35 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 124122x Vepřové kostky s nudlemi jsou rychlým pokrmem pro každou příležitostUvařil jsem to Postup přípravy receptu Česnek oloupeme a pokrájíme na plátky. Maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. V kastrolu rozehřejeme olej. Maso spolu s česnekem na něm osmahneme. Po chvíli okořeníme zázvorem, mletým pepřem a sójovou omáčkou. Podlijeme trochou vody a za občasného míchání pod pokličkou dusíme doměkka. Zatím si uvaříme podle návodu na obalu nudle - v osolené vodě. Nudle scedíme, propláchneme a zamícháme do nich měkké maso. Vepřovou krkovici s nudlemi podáváme se zeleninovým salátem. Uložit recept do kuchařkyVytisknout receptPoslat recept e-mailemIngredience 1 balíčekširoké nudle800 gvepřová krkovice2 lžíceolejmletý zázvormletý černý pepř4 stroužkyčesnek2 lžícesójová omáčka

Postup přípravy

Česnek oloupeme a pokrájíme na plátky. Maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky.

V kastrolu rozehřejeme olej. Maso spolu s česnekem na něm osmahneme. Po chvíli okořeníme zázvorem, mletým pepřem a sójovou omáčkou. Podlijeme trochou vody a za občasného míchání pod pokličkou dusíme doměkka.

Zatím si uvaříme podle návodu na obalu nudle - v osolené vodě. Nudle scedíme, propláchneme a zamícháme do nich měkké maso.

Vepřovou krkovici s nudlemi podáváme se zeleninovým salátem.

MASO,ČESNEK,ZÁZVOR,SOJOVKA,PEPŘ-OSMAŽIT NA PÁNVIČCE

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

JIRUŠ 28. 11. 2010, 22:23
(clamp)vypadá to pěkně (pl) |:o) (D) (hello) (snehulak)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie