Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

Pudinkové kapsičky v piškotu sypané cukrovým kokosem

0.0
Pudinkové kapsičky v piškotu sypané cukrovým kokosem

Potřebné ingredience

Tato buchtička je skoro zákusek a je jí pllllný plech! Pokud vydrží :-), tak je vlhounká ještě třetí den, snad i déle, ale to už je u nás snězeno. Je moc jednoduchá a chutná u nás i těm, co buchtičky nemusí!!! Přitom žádné speciální přísady nepotřebujete,

Postup přípravy

Na piškot: 370g polohrubé mouky, 350g cukru moučka, 1 prdopeč, 2 navršené lžíce kakaa, 6 žloutků, 220ml oleje, 200ml mléka, ze 6ti bílků sníh.
Dále: čokoládový pudink ze sáčku uvařený v 600ml slazeného mléka, hrnek kokosu smísený s půl hrnkem krupicového cukru a nakonec rozpuštěnou 1/4 kostky másla smíchanou s 50ml mléka, na ozdobu šlehačka,

Sypké ingredience smísíme a vmícháme naráz olej, žloutky a mléko. Do vyšlehaných bílků pomalu toto těstíčko vmícháme. Těsto nalijeme na plech s pečícím papírem a na něj rovnoměrně křížem krážem lijeme uvařený teplý nebo i horký pudink. Berte velký hluboký plech, je toho dost! Peču na 170°C cca 25 min, záleží na vaší troubě.
Při pečení pudink v těstě bublá a vznikají takové tunýlky či kapsičky. Ještě horkou buchtu posypejte rovnoměrně kokosem smíseným s cukrem a pak zalijte rozpuštěným máslem s mlékem (můžete přidat i lžíci rumu). Se šlehačkou navrch je to až obrjednoduchá mňamka!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Prskoletka 22. 6. 2013, 11:45
Opravdu je moc dobrá (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y)
mácam 13. 6. 2013, 11:16
(Y) (Y) (Y) Moc Vám děkuji za super receptík (L) (L) před chvílí jsem jí vyndala z trouby a neodolala.....mňam,to je dobrota (zajic) jsem zvědavá,co na ni řeknou děti až přijdou ze školy :-) :-) pokud zbyde ,-) ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie