(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Hraběnčí štrůdl
Potřebné ingredience
45 dkg polohrubé mouky
20 dkg Hery
15 dkg cukru moučka
4 žloutky
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
10 větších jablek nakrájet na kousky
Postup přípravy
Popis přípravy:prodělat těsto a 3/4 těsta namačkat na vymazaný a vysypaný plech.1/4 těsta dáme do mrazáku/než doděláme zbytek/.Na těsto naklademe jablka,posypeme skořicovým cukrem,rozinkami a potřeme sněhem,který jsme si ušlehali z bílků.Na závěr nastrouháme na štrůdl zbytek těsta,který jsme si předtím dali do mrazáku ztuhnout.
Pečeme při teplotě 200°c asi 25 minut./do růžova/.
Pečeme při teplotě 200°c asi 25 minut./do růžova/.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé