Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Plněné kuřecí kapsy s bramborovými dukátky

0.0
Plněné kuřecí kapsy s bramborovými dukátky

Potřebné ingredience

Kuřecí prsa, kuřecí uzená šunka, eidam, broskve, 100g tatarky, koření na kuřecí maso, sůl, pepř, brambory, koření na brambory, olej

Postup přípravy

Kuřecí prsa naklepeme, posolíme, okořeníme, poklademe plátkem eidamu a salámu a doprostřed položíme kousek broskve, přeložíme napůl a vložíme do zapékací mísy nebo pekáče. Posolíme a takto pokračujeme, dokud nezpracujeme všechno připravené maso. Maličko podkápneme olejem a na připravené kuřecí kapsy cikcak nalijeme tatarku. Pečeme pod pokličkou na 220°C cca 30-40minut. Ve 3/4 pečení otočíme kapsy a dopékáme do měkka.
Oloupané brambory nakrájíme na kolečka tenká cca 5mm a skládáme je na plech jedno po druhém do řad.
Pak jen posolíme, pokapeme olejem, okořeníme dle chuti a pečeme do zlatova.
Podáváme se zeleninovým salátem.

Dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marky18 29. 7. 2013, 0:04
Díky za tip, tak do toho jdu (Y) (Y) |:o) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie