Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept

Cviklové carpaccio s broskyňami a mozzarellou

0.0
Cviklové carpaccio s broskyňami a mozzarellou

Potřebné ingredience

2 ks cvikla (malá) , 2 ks mozzarella , broskyňový kompót , šalát kučeravý , soľ , korenie štyroch farieb , ocot balzamico , olivový olej , Schwarzwaldská šunka

Postup přípravy

Cviklu uvaríme do mäkka,necháme vychladnúť , ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.Na tanieri prekladáme s mozzarellou.Posolíme,okoreníme ,zastrekneme balzamicom a olejom.Dozdobíme šalátom,broskyňami a šunkou. Môžete podávat s nakrájanou bagetou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ivuliberuli 8. 1. 2014, 13:36
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
plamenek 7. 1. 2014, 19:46
Nevím jak chutná balzamico.Jinak vše co je na talíři mám ráda.
Egreska 8. 1. 2014, 12:15
@plamenek Evi ,balzamico je ocot,tmavý a jemnejší ako náš klasický..
plamenek 9. 1. 2014, 18:37
@Egreska Děkuji za odpověď, nemohu to koupit, bych to asi používala sama.Vím, že je to ocet, jen mě zajímala ta chuť a z čeho to dělají.Ráda ochutnám nové, ale nejsem přívrženec všeho.Tím myslím, že máme jíst to, co tady roste atd.Moje mamka se narodila ve Francii, tak ona dělala saláty ze všeho .Vařit česká jídla se učila tady.Já nemám ráda to slepé obdivování, že nejlepší je japonské, italské atd.Prostě lidé jedli to co bylo v dané zemi nejdostupnější.Takže vařím co nám chutná, syrové ryby nemusím atd. :-D A díky mamce se neofrňuji před luštěninami a zeleninou, díky otci mám ráda halušky,golubki, grenadýrmarš atd. Nastudovala jsem výrobu octa na encyklopedii.Mě zajímala ta chuť.
MÁCA 49 7. 1. 2014, 19:36
Tak to musí být dobrota. Určitě to zítra vyzkouším řepu mám uvařenou. (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie