Karamelové řezy
Potřebné ingredience
2 hrníčky polohrubé mouky 1-1 1/2 hrníčku moučkového cukru 4 vejce 1 prášek do pečiva 1 lžíce kakaa 1 hrníček oleje 1 hrníček vlažné vody ořechy (používám vlašské) čokoládová poleva (používám cukrářskou polevu, která se v horké vodě nechá zhruba 7 minut, pak se odstřihne roh a dezert se jím cik cak pocáká) Krém: 1 kondenzované mléko Salko (Salko není nutné, může být i jiné, mám vyzkoušeno:-), ovšem slazené!!!), 1 kostka másla - uzavřenou plechovku kondenzovaného mléka vaříme ponořenou ve vodě nejméně 2 hodiny (já obvykle vařívám 2,5 hodiny). Po vychladnutí (nejlépe je uvařit si jej den předem, chladne podstatně dlouhou dobu) plechovku otevřeme a karamel vyšleháme s máslem.
Postup přípravy
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé