RŮŽOVO-BÍLÝ S KYTIČKAMI
Potřebné ingredience
Upečeno dle přání zákazníka. Snad jsem se trochu trefila do její představy.
Postup přípravy
Spodní patro mramor, 2x prokrojen, krém: čokoládový + vanilkový, proloženo jahodami a mandarinkami.
Horní patro- korpus ořechový, 2x prokrojeno, krém: smetanový se šlehačkou a ztužovačem za studena, z vanilkového krému udělány mantinely a prokládáno mandarinkami. Celý dort obmazán vanilkovým krémem a potažen bílým fondánem a růžovým. Dozdobeno květinkami z mléčného marcipánu.
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5,60 kg
Horní patro- korpus ořechový, 2x prokrojeno, krém: smetanový se šlehačkou a ztužovačem za studena, z vanilkového krému udělány mantinely a prokládáno mandarinkami. Celý dort obmazán vanilkovým krémem a potažen bílým fondánem a růžovým. Dozdobeno květinkami z mléčného marcipánu.
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5,60 kg
***
Trochu jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé