Zobrazit přihlášovací formulář

RŮŽOVO-BÍLÝ S KYTIČKAMI

0.0
RŮŽOVO-BÍLÝ S KYTIČKAMI

Potřebné ingredience

Upečeno dle přání zákazníka. Snad jsem se trochu trefila do její představy.

Postup přípravy

Spodní patro mramor, 2x prokrojen, krém: čokoládový + vanilkový, proloženo jahodami a mandarinkami.
Horní patro- korpus ořechový, 2x prokrojeno, krém: smetanový se šlehačkou a ztužovačem za studena, z vanilkového krému udělány mantinely a prokládáno mandarinkami. Celý dort obmazán vanilkovým krémem a potažen bílým fondánem a růžovým. Dozdobeno květinkami z mléčného marcipánu.
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5,60 kg

***

Trochu jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie