(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Pražský flamendr (guláš)-děkuji Nikole

Potřebné ingredience
Suroviny: 600g vepřové plece 2 cibule lžíce mleté sladké papriky 70g rajského protlaku majoránka 2 stroužky česneku velký brambor trochu oleje voda kostka masoxu sůl a pepř
Postup přípravy
Postup přípravy receptu
V kastrolu opečeme dozlatova nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř a vše orestujeme. Přidáme protlak, papriku, promícháme, podlijeme vodou, přidáme masox a pod pokličkou dusíme, dokud není maso měkké.
Brambor oloupeme, nastouháme najemno, vmícháme do guláše a pomalu vaříme, až zhoustne.
Hotovou směs dochutíme česnekem utřeným se solí, majoránku a podáváme s knedlíky, noky nebo pečivem.
V kastrolu opečeme dozlatova nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř a vše orestujeme. Přidáme protlak, papriku, promícháme, podlijeme vodou, přidáme masox a pod pokličkou dusíme, dokud není maso měkké.
Brambor oloupeme, nastouháme najemno, vmícháme do guláše a pomalu vaříme, až zhoustne.
Hotovou směs dochutíme česnekem utřeným se solí, majoránku a podáváme s knedlíky, noky nebo pečivem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
23. 4. 2014, 23:28




nahlásit
Vlr.Buckova
(upraveno)
23. 4. 2014, 20:36

nahlásit