Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Krkonošské houbové halušky

0.0
Krkonošské houbové halušky

Potřebné ingredience

60 dkg brambor,25 dkg hub,1 vejce,2 dkg mouky,1 malá cibule,15 dkg sádla,kmín,sůl

Postup přípravy

Nastrouhané brambory smícháme s drobně pokrájenými podušenými houbami,osolíme,přidáme mouku,vejce drcený kmín a strouhanou cibuli (já ji nestrouhám,ale sekám v robotovi). Lžicí vykrajujeme noky,šoupneme je na pánev s rozpáleným sádlem a po obou stranách opékáme do růžova. Jedí se teplé a jsou strašlivě dobré. Občas k nim udělám i zelný salát.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

endloj 3. 5. 2010, 21:20
Dobrý večer Ivuš, tak si tak lámu hlavu, jestli brambory syrové a nebo vařené *-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie