(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Krkonošské houbové halušky
Potřebné ingredience
60 dkg brambor,25 dkg hub,1 vejce,2 dkg mouky,1 malá cibule,15 dkg sádla,kmín,sůl
Postup přípravy
Nastrouhané brambory smícháme s drobně pokrájenými podušenými houbami,osolíme,přidáme mouku,vejce drcený kmín a strouhanou cibuli (já ji nestrouhám,ale sekám v robotovi). Lžicí vykrajujeme noky,šoupneme je na pánev s rozpáleným sádlem a po obou stranách opékáme do růžova. Jedí se teplé a jsou strašlivě dobré. Občas k nim udělám i zelný salát.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

endloj
(upraveno)
3. 5. 2010, 21:20
Dobrý večer Ivuš, tak si tak lámu hlavu, jestli brambory syrové a nebo vařené

nahlásit