Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

dlouhé těstoviny nejlip tagliatelle s čerstvými hřiby

0.0
dlouhé těstoviny nejlip tagliatelle s čerstvými hřiby

Potřebné ingredience

cca 500g těstovin,nejlip tagliatelle ktere nasaji tekutinu,asi 5- 8 střednich pravých hřibů,stoužek česneku,\sul pepř,najemno nakrájená petrželová nat

Postup přípravy

Tento recept je naprosto jednoduchý rychlý a velice chutný,v období kdy rostou hřibky o 106 :-)
Na olivovém oleji nechame opect česnek poté přidáme očištěné a na kousky nakrájené hřiby a necháme asi 7/8minut restovat,často vařečkou mícháme a kontrolujeme...
Dáme vařit vodu na těstoviny,jakmile začne vařit řádně osolíme a dáme vařit těstoviny,jakmile jsou uvařené al dente" slijeme ale vodu z nich si necháme ve vetším hrnku...Hříbky také osolíme můžeme dát i pepř,jakmile změknou,odstavime..
1/3 odeberme do mixeru a spolu s malým šálkem vody ze slitych těstovin rozmixujeme na krém". Na teplou pánvi dáme těstoviny s timto připraveným krémem z hřibu plus ostatni hříbky a zasypeme krájenou petrželovou nati,zbylou vodu ze slitých těstovin použijeme podle chuti do těstovin aby nebyly tak suché...Vznikne nám omáčka kterou pohltí těstoviny... Dobrou chuť !!
pokud máte raději hodne omácky a kremovou tak na konci přidejte smetanu a je to...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie