Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Těstoviny ala Chilli Con Carne s červenými fazolemi

0.0
Těstoviny ala  Chilli Con Carne s červenými fazolemi

Potřebné ingredience

Těstoviny (tvar jaká máte rádi=nudle, vrtule, kolínka...)červené konzervované fazole, kukuřici (já používám Bonduelle mraženou, ale může se i konzervovaná), sladký kečup a koření Chilli Con Carne od fy Cotányi!!!!jiné není tak dobré)
Toto jídlo děláme bez masa (dělená strava), ale pro "masožrouty", lze přidat i maso - kuřecí, vepřové, hovězí-dle chuti každého! Jinak pak postupujte dle receptu Chilli Con Carne u mě v albíčku+ nakonec přidat vařené těstoviny)

Postup přípravy

Dám si vařit těstoviny a během vaření těstovin si mraženou kukuřici lehce podusím na trošce rozpáleného oleje a zasypu kořením lehce osmahnu a zaliji kečupem a vodou z fazolí z plechovky, podusím a když je kukuřice měkká (což je cca za 3-5 minutek), tak přidám fazole, nechám jen probublat a dochutím-tj. osolím dle chuti, přidám malinko jablečného octa, aby byla chuť lehce navinulá, či malinko cukru, je li kečup méně sladký.
Uvařené těstoviny scedím a přídám do připravené směsi, lehce smíchám a mňam.
Příprava cca 20-max.30 min.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bellarose 12. 8. 2007, 11:07
Dobrý den, těstovinky jsem zkoušela, přidala do nich ještě trochu pálivé pasty a bylo to výborné, manžel si také pochutnával (Y) (Y) (Y) (PL)
sejstynka 14. 8. 2007, 10:16
@bellarose Martinko, jsem ráda, že Vám chutnalo :-$ :-$ (F) (F). My máme s manžou rádi pikantní jídla a já tohle ráda vařím, jelikož je za pár minut hotové (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie