(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Zelný salát s mrkví a celerem u nás tzv. "surovka" s tatarkou nebo zdravěji bez
Potřebné ingredience
Hlávkové zelí - bílé
mrkev
celer
tatarka a bílý jogurt - (muže být a nemusí)
dochucovadla - ocet,cukr,sůl,pepř,olej
Postup přípravy
-zelí nastrouhám na hrubém struhadle
-mrkev a celer na jemnějším
-dělám to na tácku - vše promíchám a přidám dochucovadla-a pořádně propracuju a mačkám až z toho teče hodně šťávy a je to díky ojeli vláčné a od mrkve parádně obarvené
-pak dám do mísy a do lednice nebo ihned papáme
-Pokud chci salát s tatarkou,tak nedávám dochucovadla..pouze sul a tatarku a jogurt
-mrkev a celer na jemnějším
-dělám to na tácku - vše promíchám a přidám dochucovadla-a pořádně propracuju a mačkám až z toho teče hodně šťávy a je to díky ojeli vláčné a od mrkve parádně obarvené
-pak dám do mísy a do lednice nebo ihned papáme
-Pokud chci salát s tatarkou,tak nedávám dochucovadla..pouze sul a tatarku a jogurt
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé