(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Houbový tatarák
Potřebné ingredience
1 kg hříbků / směs/,3 větší cibule, 1 kečup asi 300 gr, 2 rajské protlaky cca 200 gramů celkem, 1-3 feferonky - nemusí být / já nedávám/ 2 palice česneku (klidně míň), sůl, mletý pepř, drcený kmín - a sádlo !!!
Postup přípravy
Hříbky pokrájíme a povaříme v osolené vodě asi 5 minut.Scedíme, pomeleme na jemno i s česnekem. Cibuli jemně nakrájíme, osmažíme na sádle do růžova a přidáme pomleté houby a ostatní přísady a společně asi 5- 10 minut podusíme.Plníme do sklenic a sterilujeme asi 45 minut na 90 st.C
Recept jsem získala od jedné milé známé a nedá mi to než se o něj s vámi podělit. Pomazánka je úžasná, krásně voní houbami a na opečeném toustu je luxusní !!! Navíc tím, že je sterilovaná, je kdykoliv k dispozici.
Když je taková bohatá úroda na houby jako letos, je škoda toho nevyužít :-)
Recept jsem získala od jedné milé známé a nedá mi to než se o něj s vámi podělit. Pomazánka je úžasná, krásně voní houbami a na opečeném toustu je luxusní !!! Navíc tím, že je sterilovaná, je kdykoliv k dispozici.
Když je taková bohatá úroda na houby jako letos, je škoda toho nevyužít :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bedla7
(upraveno)
13. 10. 2017, 7:09
to vypadá zajímavě letos je hodné hub asi vyzkouším